sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kirjovirkattu reppu

Muistatteko postauksen, jossa kerroin Virkkuri-kirjasta? Kerroin myös projektista, jonka aion vielä joskus toteuttaa...
No mää toteutin sen!!! :)
Lankana käytin Bommix bamboo-lankaa ja koukkuna nro 3.5mm. Ohje tähän siis Virkkuri-kirjassa.

Kirjovirkkaus ei ollut minulle ennestään tuttua, joten tämä oli tosi opettavainen työ! En ollut koskaan tehnyt vuorikangasta kassiin, joten nyt opin senkin. Kokonaisuudessaan työ oli aika haastava ja käytin siihen tosi paljon aikaa. 

Ohjeen mukaan repusta olisi pitänyt tulla pari senttiä isompi mutta ohjeessa lanka oli erilaista, joten sehän vaikuttaa. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen lopputulokseen! :) 

Tämä reppu ei tietenkään jäänyt minua ilahduttamaan vaan pakkasin sen parhaalle kaverilleni Hannalle syntymäpäivälahjaksi. :)


Paljon onnea Hanna! <3

- Elina -

2 kommenttia:

 1. Sulla on huippukiva blogi (ja pakko sanoa myös, että toi taustakuva on aika addiktoiva!)! :) Sait musta nyt vakkarilukijan! Ihania kaikkia virkkausjuttuja!

  Ps. Mikä tuo käsityökirjakerhohomma on, missä oot mukana? Tuleeko se kalliimmaks/halvemmaks kuin kirjojen ostaminen yksistään esim kirjakaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja tervetulloo uus lukija! <3 :3

   jujukerho.fi ni löytyy enempi tietoo siitä. :) kirjojen hinnat on pyöriny 20-29 euron välillä... En osaa sanoo paljonko kirjat kaupoissa maksais sitten koska yleensä tilaan kaikki kirjat netistä. :o mutta esimerkiksi seuraava kuukauden kirja on nimeltään Kerroksia (neuleohjeita sisältävä) ja kirjakerhon hinta on 21,90 + postikulut (kai :D) ja esim adlibriksella (nettikirjakauppa) näytti olevan 24,90e, joten ehkä säästän jonkun euron... sen lisäksi tämä kyseinen kirja vasta ilmestyy, joten se sujahtaa postiluukusta varmaan niin että pääsee olemaan ensimmäisten lukijoiden joukossa! ;)
   Yksi huono puoli jujussa on se, että koska se on innostavien ideoiden kerho, tulee sieltä satunnaisesti joskus myös esim leipomiskirjoja tai jotain puutarhaan liittyvää. Ne kyllä perun aina.. :D

   Poista