11. lokakuuta 2015

Oulun käsityömessut 2015

Oulussa vietettiin Kädentaito- ja hyvinvointimessuja 10.-11.10. Kävin tutkiskelemassa tarjontaa messujen toisena päivänä. 

Messuja oli markkinoitu sillä, että siellä olisi enemmän näytteilleasettajia kuin viime vuonna. Tämä piti kyllä paikkaansa mutta samalla osa mm. viime vuonna mukana olleista ständeistä ei ollut siellä tänä vuonna. Itse jäin kaipaamaan Elvarin ständiä. Elvari myy ihania, syötävänhyvännäköisiä koruja ja olen ostanut heiltä parin korvakoruja joka vuosi. 

Onneksi eräs hauska putiikki oli kuitenkin mukana! Kyseisellä ständillä oli myynnissä kaikenlaista hauskaa korua ja koristetta, jotka oli tehty ns. kierrätysidealla vanhasta uutta. 


Nämä korvikset mun oli pakko ostaa. Kyllähän jouluihmisellä joulukorvikset täytyy olla!!

Seuraava löytö oli tällainen...


Kaikki nuo leimasinpaketit maksoivat 1,60€/pkt, joten ostin useamman erilaisen tulevia juhlapyhiä ajatellen :P

Uusi näytteillepanija oli joku alpakkalangasta tuotteita valmistava ja lankoja myyvä firma. Oon kuolannut alpakkalankaa jo pitkään joten nyt sitten ostin.Yksi kerä maksoi 3,50€ ja kerällä on kokoa 50g. Myyjä sanoi, että lapaset saa kahdesta kerästä. Itse ajattelin neuloa näistä kaksiväriset lapaset.

Olisihan siellä ollut vaikka mitä muuta ihanaa askartelukampetta mutta johonkin se raja oli vedettävä, ettei tarvitse loppukuuta syödä pelkkiä makarooneja... :D Tällä kertaa ostinkin vain nämä asiat. Oln tyytyväinen messuihin ja tällä fiiliksellä pärjää ensi vuoden messuihin saakka! :)

- Elina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti