keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Virkattu ekovanulappu ohje

HEI KAIKKI! *<:) 

Yllätys! 

Tässä kuussa kirjoitan teille, rakkaat lukijat, postaukset joulukalenterin tavoin!
Tämä tarkoittaa siis sitä, että seuraavat 24 päivää tulette löytämään blogistani joka päivä uuden postauksen, jossa on joku käsityö. Olen suunnitellut niitä jo etukäteen ja voin kertoa, että postaukset tulevat sisältämään sekä askartelujuttuja että virkkaustöitä. 
Kaikki käsityöt eivät ole jouluisia, joten jos et ole kova jouluttaja, voit silti käydä kurkkailemassa tätä joulukalenteria! ;)


Suunnittelussa, ja välillä mukana käsitöiden tekemisessä, on ystäväni Hanna, joka suunnitteli myös hienot luukut jokaiselle päivälle... :)

Kiitos Hanna <3On siis aika avata joulukalenterin luukku...
Ensimmäinen projekti on virkatut ekovanulaput! :)
Superhelppo virkata! Sinäkin pystyt siihen!1. kerros: tee taikarengas ja virkkaa siihen kahdeksan palleroa (en tiedä mikä tämän oikea, hieno nimi on joten olkoon nyt pallero :D ) ja yhdistä lopuksi kerros piilosilmukalla.
Itse tein palleroon viisi silmukkaa ennen kuin vedin langan kaikkien läpi.


2. kerros: Tee aluksi yksi löysä ketjusilmukka ja tee sitten samaan kohtaan yksi pallero. Tee samaan kohtaan vielä toinen pallero. Tee sen jälkeen edellisen kerroksen silmukoihin jokaiseen kaksi palleroa eli yhteensä koko kerrokselle 18 palleroa. Päätä kerros taas piilosilmukalla.


3. kerros: Tee aluksi yksi löysä ketjusilmukka ja tee sitten samaan kohtaan yksi pallero. Tee alemman kerroksen seuraavaan silmukkaan yhteensä kaksi palleroa. Jatka kerrosta niin, että teet joka toiseen 1 palleron ja joka toiseen 2 palleroa. Päätä kerros piilosilmukalla. 


4. kerros: Tee viimeinen kerros kiinteitä silmukoita. Yksi silmukka edellisen kerroksen silmukkaan. Lopeta piilosilmukalla. 


Päättele.

Valmis!Käytin lankana Bommix Bamboota ja koukkuna 4.5mm. 

Kannattaa kuitenkin miettiä tarkasti, minkälaisella langalla sienet virkkaa. Huomasin nimittäin, että pesuohje Bommix Bamboossa on hienopesu 40, jota minun pesukoneessani ei edes ole ja kun näiden lappusten ideahan on se, että niitä käytetään uudelleen ja uudelleen.. 

Toivottavasti kokeilet tehdä näitä ja onnistut! 
Alkuperäosen ohjeen kuvista saa ehkä paremman idean siitä, mitä pitää tehdä. :)

Huomiseen!

- Elina -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti