19. kesäkuuta 2018

Neulottu hartiahuivi


Sain tänään valmiiksi vähän aikaa sitten aloittamani hartihuivin. Tämähän voi siis olla hartiahuivi taikka kaulahuivi taikka lannevaate tai miten itse ikinä tätä neulottua huivia haluaa käyttää. Aloitin huivin tekemisen toukokuun loppupuolella, joten minulle tämä oli nopeaa toimintaa! Usein töiden valmistuminen vain venyy ja venyy ja venyyyyy.....


Lankana huvissa on Cotton Degrage Rico, jota saa Lankamaailmasta. Lanka on puuvillaa ja akryyliä, aivan ihanan pehmoinen. Lankakerän vyötteessä on ohje kyseiseen huiviin, mutta sama ohje on myös Lankamaailman nettisivuilla suomeksi käännettynä. Tämän huivin saa tehtyä siis yhdestä kerästä tätä lankaa.


En kovin usein neulo, mikä näkyi tätäkin tehdessä. Opin uuden asian, niinkin yksinkertaisen jutun kuin silmukan lisäämisen. Piti aivan googlettaa, miten se tehdään, koska viime kerrasta oli niin kauan aikaa... Mutta uuden oppiminenhan on onneksi aivan tosi kivaa! Oli kuitenkin tosi kiva tehdä näinkin helppo työ. Kivasti alkoi kesäloma kun sai tehdä jotain tosi helppoa.


Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen! Otan huivin jo juhannusrientoihin ehdottomasti mukaan lämmittämään viileitä kesäiltoja.

- Elina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti