29. maaliskuuta 2021

Poronsarvimakramee

* Postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä Oleleen kanssa. Tekstin lopussa alekoodi Oleleen verkkokauppaan.

Vaikka makrameesolmeilu on ollut suosittua jo jonkin aikaa, en ole itse oikeastaan makrameetöitä tehnyt. Testasin kerran poronsarveen solmeilla ja lopputulos oli ihan kiva, tosin aika simppeli. En seurannut mitään ohjetta, vaan tein vain, jotta oppisin edes yhden solmun. 

Aloitin helmikuun lopussa kuitenkin kaupallisen yhteistyön Oleleen kanssa. Nyt oli vihdoin minunkin aika toden teolla opetella kaunista solmeilua, sillä sain Oleleelta Poronsarvimakrameen tekemispaketin, joka oli ollut heidän tammikuun DIY boksinsa. Makrameetyöstä tuli todella upea eikä se ollut ollenkaan liian vaikea. Ripustin sen aitiopaikalle keittiön seinälle. ♥




Poronsarvimakrameen tekemispaketissa tuli mukana kirjalliset selkeät ohjeet, komea poronsarvi ja mikä parasta, valmiiksi pätkityt makrameelangat! :O Kuinka huippua!! 

Tein makrameen kokonaan livestriimissä kanavallani Twitchissä. Videotallenteet pääset katsomaan tästä: part 1, part 2, part 3.



Olelee on ehkä sinulle tuttu viime kässämessuilta netistä, mutta jos ei, niin kotimainen käsityöyritys Olelee tarjoaa kuukausittaisia DIY bokseja, jotka toimitetaan joka kuukausi postin kautta tilaajalle. DIY boksissa voi olla jos minkälaista askartelu tai do-it-yourself juttua sisällä. Kuukausiboksin voi tilata määräaikaisena tilauksena 1kk, 3kk, 6kk tai 12kk, jolloin boksin maksu lähtee automaattisesti aina kuun alussa. Tilausta ei siis tarvitse maksaa heti kerralla. Valittavissa on myös toistaisesti voimassaoleva tilaus, jonka voit peruuttaa milloin vain.

Tammikuun DIY boksi oli poronsarvimakramee, helmikuussa tehtiin koruja massasta ja maaliskuun boksissa tehtiin saippuaa ja virkattiin. Huhtikuun boksissa on sisustushyllyn tekemiseen tarvittavat tarvikkeet ja toukokuussa on ilmeisesti kirjontaa, mutta sen tarkempi sisältö on ainakin toistaiseksi vielä yllätys. :)

Koodilla elina10 saat 10% lisäalen kaikesta Oleleen verkkokaupassa. :)

Olen kauan odottanut tällaista kuukausittaista käsityöboksia myös Suomeen. Ulkomailla on tarjolla vaikka mitä, mutta henkilökohtaisesti en niitä ole uskaltanut tilata, sillä en ole tilaillut koskaan mitään kovin suurta ulkomailta. Olelee on kuitenkin nyt vihdoin kotimainen yritys, joka tarjoaa samanlaisen palvelun! Ihan huippua! ♥

Suosittelen lämmöllä myös makrameepaketteja (poronsarvimakramee tammikuu ja toinen poronsarvimakramee), sillä mukana tulevat varmasti erittäin hyvät ohjeet ja kaikki työhön tarvittava ja näin on helppo oppia uutta ja vaikka harrastus! Plussaa vielä siitä, että langat on valmiiksi pätkitty, joka nopeuttaa työn aloittamista hurjasti! :) Verkkokaupasta voit tilata myös erikseen makrameelankaa tai vaikka poronsarvia sekä muuta makrameejuttuihin liittyvää. :)

DIYterveisin, 

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti