tiistai 30. lokakuuta 2018

Kolme erilaista ekotiskirättiäTein Hannalle toiveen mukaan syntymäpäivälahjaksi jotakin hyödyllistä, ekotiskirättejä. Tiskirätti noin niinkuin yleisesti ottaen ei ehkä kuulosta kovin ihanalta syntymäpäivälahjalta mutta siinä vaiheessa kun kuvioihin astuu käsin tekeminen ja ajatuksella kehitelty lahja, tekee se lahjasti ihan hyväksyttävän. Laitoin pakettiin lisäksi ekologisen kotimaisen yleispesuaineen, jolla kodin saa tuoksumaan ihanalta!


Kaupasta ostettavissa räteissä on värikoodit, oletkos tiennyt? Esimerkiksi, että punainen liina on vessan likaisimpien pintojen puhdistamiseen ja vihreä vain kodin pölyjen pyyhkimiseen. Tämmöisen ajattelutavan opin talouskoulussa. Se ajatus pohjana virkkasin Hannalle ekorätit. Toki mietin myös, että koska siivoaminen ei ole mitään ihanaa puuhaa, niin onpahan ainakin kauniit rätit, joihin tarttuu hymyssä suin, vaikka joutuukin sitten hinkkailemaan mitä lie skönkkää ja mistä lie.

Oma suosikkini näistä kolmesta mallista on yllättäen yksinkertaisin nurkasta nurkkaan -versio! Se on aivan tosi ihana! Teen kyllä vielä itsellenikin samanlaiset. :) Mahtava idea myös joulupakettiin jonkun ihanan tuoksuvan saippuan kanssa ehkä..? ;)

- Elina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti